Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puma Suede Classic x Bobbito
#1
[Image: 9ade412c24934661827650903affcaec290b3a13...2_1_os.jpg]
Du har historik på din side, når du træder ind i et par PUMA Suede sneakers. Fra '60'ernes nicestilly.com basketballopvarmningssko til' 90'ernes hip hop-legende er den blevet båret af store på tværs af generationer og satte sit præg på en række forskellige scener. Alt blødt ruskind, streetwise swagger og sportsinspireret stil, det er den dag i dag PUMAs mest episke sneakerikon.

PUMA Suede er den originale spilskifter, der ændrer sig med tiden, men altid forbliver Puma sko tilbud dame klassisk. Siden 1968 har det gjort sig bemærket inden for alle kulturområder - fra den ikoniske Tommie Smith tavse gest ved OL i 1968 til toppen af 80'ers hip hop-kultur og New York streetstyle.

Den dag i dag er Suede PUMAs ubestridte ikon og har antaget mange forskellige former. PUMA Suede Classic Sneaker leverer et old-school look med forhøjede funktioner. Snørelukningen giver en sikker pasform. En Puma Suede Classic x Bobbito polstret mellemsål giver masser af komfort og støtte til dine fødder under hvert slid. Med sin glatte ruskind og streetwise swagger forbliver dette throw-back kick PUMAs mest episke ikon af sportsinspireret stil.

PUMA er det globale atletiske brand, der med succes smelter sammen indflydelse fra sport, livsstil og mode. PUMAs unikke industriperspektiv leverer Udgivelses dato det uventede inden for sports-livsstilsfodtøj, tøj og tilbehør gennem teknisk innovation og revolutionerende design. Gå ind i de mest populære PUMA-sko hele tiden med disse drenges PUMA Suede Classic sneakers. Disse alsidige sko med moderne designforbedringer med ikonisk old-school-stil er perfekte til alt fra en afslappet dag med venner til en begivenhedsrig aften.

https://www.nicestilly.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)