Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike squash type rood
#1

[Image: nike-squash-type-cj1640-103-thumb.jpg]

Het door experimenten justoffclub.com gedreven N.354-label van Nike Sportswear werd in 2019 gelanceerd met als doel licht te brengen in een enorme verzameling prototypes. De lijn heeft sindsdien klassiekers zoals de Air Force 1 opnieuw vormgegeven door middel van een gedeconstrueerde esthetiek, maar is sterk gericht op tennissilhouetten zoals de gloednieuwe Squash Type. Een ode aan de snelste mijl van Steve Prefontaine, de N.354-afdruk reisde terug in de tijd op zoek naar inspiratie voor de nieuwste creatie en landde in 1984.

Naast het dystopische jaar waarover George Orwell schreef, markeerde 1984 het nike schoenen dames hoog debuut van John McEnroe's kortstondige, kenmerkende Nike-schoen voor Mac Attack. Hoewel het mid-top prestatiemodel niet de retrobehandeling heeft gekregen van zijn Air Tech Challenge 2-opvolger, inspireerde McEnroe's tennisschoen Nike's Manor-model begin jaren 2010. Net als de Manor kopieert de Squash Type het split-design van de Mac Attack, maar geeft de voorkeur aan antraciet suède boven leer voor een groot deel van de voorvoet.

Teenboxen wijken ook af van de luxe stijlen van het afgelopen decennium en kiezen in plaats daarvan voor mesh zoals hun ’84-muze. Middenvoetpanelen nike squash type rood en tongen volgen het voorbeeld in "Zwart", dat ook leren overlays bij de veters en hiel bedekken. Wat branding betreft, hebben profiel-Swooshes een gereserveerde benadering - ze verschijnen als een vage witte omtrek - in vergelijking met de "N.354" -tekst die op de reflecterende hiellip is ingeslagen. "EKIN" -branding op de tussenzool, net als de multi-directionele buitenzool, rondt het ingetogen kleurenschema in volledig zwart af.

De Nike Squash Type is een Koop nu nieuw silhouet van de Swoosh, die deel uitmaakt van de N354-lijn van het merk, en het is geïntroduceerd in een frisse 'Platinum Tint'-colorway om de lente te verwelkomen. Het lage model roept retro-aantrekkingskracht op met moderne details en pronkt met een wit getrommeld leren bovenwerk met subtiele grijze suède overlays die de neus en hiel sieren. Ten slotte maakt het "N.354" -logo op de tongen en ingeslagen hiellipjes, gevolgd door een zeilrubberen zool het ontwerp af.

https://www.justoffclub.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)